Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Közpénzből kampányolt a "forr
  2010-10-01 20:09:16, péntek
 
 
Közpénzből kampányolt a "forradalmi párt" miniszterelnöke?

2010, október 1 - 18:25

Kisgergely András Ózdon a Jobbik jelöltjeként indul polgármesternek. Most értesítette a barikád.hu szerkesztőségét, hogy Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Ózdon kampányolt és ezzel kapcsolatban több érdekes kérdés merült fel bennük.
Cikk Front kép - 280x185:

Kisgergely András Ózdon a Jobbik jelöltjeként indul polgármesternek. Most értesítette a barikád.hu szerkesztőségét, hogy Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Ózdon kampányolt és ezzel kapcsolatban több érdekes kérdés merült fel bennük.

Kisgergely András elmondta, hogy Orbán Viktor az Ózdi Városi TV-ben 20 perces interjút adott miniszterelnökként. A következők hangzottak el többek között:

"Azért vagyok itt, hogy kiálljak Fürjes Pál (a Fidesz ózdi jelöltje) mellett, és megpróbáljam befolyásolni a vasárnapi döntésüket."

"Ózd ne legyen az ellenzék főhadiszállása, az ózdiak érdeke, hogy ki ne maradjon a változásból, és a változás embere: Fürjes Pál!"

- Továbbá konkrétan megzsarolta az ózdiakat, hogy Fürjesre szavazzanak, mert a város különben nem fog fejlődni. Ez nem éppen miniszterelnöki nyilatkozat, sokkal inkább pártelnöki kampánybeszéd véleményünk szerint. Az interjút a Miniszterelnöki Hivatal kérte és szervezte le közpénzből az ózdi TV-vel körülbelül egy hete. Felvetődik a kérdés, hogy Orbán Viktor közpénzből kampányol?- foglalta össze kétségeit Kisgergely András.

Az 5 ózdi polgármesterjelölt(a Fidesz jelöltjét kivéve természetesen) tiltakozott az Ózd TV-nél, mivel még a választás előtt együttműködési megállapodást kötött minden jelölt, hogy mindenkinek egyenlő időkeretet biztosítanak és hogy ez az interjú ne menjen le vasárnapig. Más pártelnöknek ez az interjúlehetőség nem volt megadva , pedig a többiek is voltak Ózdon a kampány során. A főszerkesztő nem merte megtenni, hogy nem adja le az anyagot. Az 5 polgármesterjelölt a HVB-hez a mellékelt kifogást nyújtotta be, ugyanakkor a szintén mellékelt kiáltványt írta alá, amit szombaton minden ózdi kézhez fog kapni.

Íme a benyújtott kifogás:

Helyi Választási Iroda

Ó z d

Városház tér 1.

3 6 0 0

Tárgy: Kifogás

Alulírottak azzal a kéréssel fordulunk a t. Helyi Választási Bizottsághoz, hogy az általunk felvázolt jogszabálysértést szíveskedjen kivizsgálni.

Az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. a 2010. évi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásának kampányidőszakára irányelveket, szerkesztési tematikát és munkamódszereket bocsátott ki, melyet megtárgyalt az érintettekkel. A mellékletben felsorolt szervezetek képviselői ezt egyöntetűen aláírták.

Az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. az Ózdi Városi Televízió 2010. szeptember 30-i Háttér című adásával megsértette ezt, mivel Orbán Viktor miniszterelnök-pártelnököt szerepeltette, aki nyilatkozatában zömében nem az ország helyzetével foglalkozott miniszterelnökként, hanem a városban élők Fideszre történő szavazására és a fideszes polgármesterjelölt támogatására buzdított pártelnökként (az adásról készült felvételt mellékeljük).

Kifogásunk tárgyát képezi az is, hogy ugyanezt a műsoridőt nem biztosította az Ózdra látogató többi pártelnök részére.

Az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. ügyvezető főszerkesztője ennek a nyilatkozatnak a sugárzásával megsértette a mindenki által aláírt dokumentumban foglaltakat, s a többi jelölt hátrányára biztosított műsoridőt a Fidesz elnökének.

Arra kérjük Önöket, állapítsák meg a jogsértést, és tiltsák meg az adások ismétlését, illetve az interneten való közzétételét.

Ó z d, 2010. október 1.

Benedek Mihály, Bertáné Várnay Ilona, Gál József, Kisgergely András, Kónya Béla

Mellékletek: a jogszabálysértés bizonyítékai:

1. az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. irányelvei, szerkesztési tematikája és munkamódszere a 2010. évi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választása kampányidőszaka,
2. az Ózdi Városi Televízió 2010. szeptember 30-i, 20,30 órai kezdettel sugárzott Háttér című műsor dvd-je

A videó IDE KATTINTVA tekinthető meg.

http://barikad.hu/k%C3%B6zp%C3%A9nzb%C5%91l_kamp%C3%A1nyolt_forradalmi_p%C3%A1rt_ minisztereln%C3%B6ke-20101001

barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: interjúlehetőség, jogszabálysértés, munkamódszereket, szerkesztőségét, nyilatkozatában, polgármesternek, miniszterelnöki, miniszterelnöke, kampányidőszaka, főhadiszállása, polgármesterek, miniszterelnök, nyilatkozatnak, együttműködési, főszerkesztője, önkormányzati, kommunikációs, munkamódszere, szerepeltette, megállapodást, választásának, dokumentumban, pártelnökként, érintettekkel, kampánybeszéd, természetesen, irányelveket, főszerkesztő, szerkesztési, kapcsolatban, pártelnöknek, biztosítanak, bizottsághoz, minisztereln, jelöltjeként, támogatására, következők hangzottak, vasárnapi döntésüket, ellenzék főhadiszállása, ózdiak érdeke, változás embere, város különben, ózdi TV-vel, választás előtt, kampány során, mellékelt kifogást, szintén mellékelt, benyújtott kifogás, kéréssel fordulunk, általunk felvázolt, mellékletben felsorolt, ország helyzetével, Kisgergely András Ózdon, Orbán Viktor, Cikk Front, Kisgergely András, Ózdi Városi TV-ben, Fürjes Pál, Miniszterelnöki Hivatal, Helyi Választási Iroda, Helyi Választási Bizottsághoz, Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft, Ózdi Városi Televízió, Benedek Mihály, Bertáné Várnay Ilona, Kónya Béla,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Gaál Viktor gondolata  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Becsüld meg azt amid van,...  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam Krisztinától  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Gondolatok az életről és szere...  Búzaszentelés  Paul David Tripp Április 24  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Muratáj  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Pillangó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Két tekintet van  Muratáj  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  A világnak égető szüksége van ...  Szent György nap  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Szent György napi hiedelmek, s...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Gaál Viktor gondolata  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Beney Zsuzsa - Álom  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Beney Zsuzsa  Föld napja április 22  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj  Kellemes esti időtöltést  Két tekintet van  Ünnepelj csak  Paul David Tripp Április 23  Mindenünk, amink van, amit sze...  Jó éjszakát  A föld szépségéért  Maradék idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon 
Bejegyzés Címkék
következők hangzottak, vasárnapi döntésüket, ellenzék főhadiszállása, ózdiak érdeke, változás embere, város különben, ózdi TV-vel, választás előtt, kampány során, mellékelt kifogást, szintén mellékelt, benyújtott kifogás, kéréssel fordulunk, általunk felvázolt, mellékletben felsorolt, ország helyzetével, városban élők, adásról készült, sugárzásával megsértette, mindenki által, többi jelölt, adások ismétlését, interneten való, jogszabálysértés bizonyítékai, interjúlehetőség, jogszabálysértés, munkamódszereket, szerkesztőségét, nyilatkozatában, polgármesternek, miniszterelnöki, miniszterelnöke, kampányidőszaka, főhadiszállása, polgármesterek, miniszterelnök, nyilatkozatnak, együttműködési, főszerkesztője, önkormányzati, kommunikációs, munkamódszere, szerepeltette, megállapodást, választásának, dokumentumban, pártelnökként, érintettekkel, kampánybeszéd, természetesen, irányelveket, főszerkesztő, szerkesztési, kapcsolatban, pártelnöknek, biztosítanak, bizottsághoz, minisztereln, jelöltjeként, támogatására, sugárzásával, mellékletben, szíveskedjen, közzétételét, biztosította, foglalkozott, befolyásolni, megpróbáljam, bizonyítékai, nyilatkozat, tiltakozott, megzsarolta, szavazására, biztosított, véleményünk, alulírottak, mellékletek, változásból, szavazzanak, megsértette, foglaltakat, mellékeljük, helyzetével, pártelnököt, szervezetek, kivizsgálni, csütörtökön, egyöntetűen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.